O nama

Misija

Naša misija jest pronalaženje najprikladnijih sredstava i mogućnosti financiranja iz EU fondova za naše klijente kroz pružanje individualne i visoko kvalitetne usluge poslovnog savjetovanja temeljem koje će naši klijenti ostvariti rast poslovanja, osnažiti svoj položaj na tržištu i u zajednici i postati uspješni u korištenju EU sredstava.

Podržavamo lokalnu i regionalnu samoupravu, javne organizacije, organizacije civilnog društva te privatne tvrtke u pristupu i apsorpciji sredstava EU u cilju postizanja održivog lokalnog i regionalnog razvoja. Iskreno vjerujemo da su lokalne zajednice unutar Europske Unije okosnica njenog društveno-ekonomskog razvoja.

Naš je ključni pristup izgraditi partnerstvo s našim klijentima ulaskom u njihov svijet, razumijevanjem jezgre njihovih problema i prilagođenom identifikacijom prilika. Zajednički radimo na budućem razvoju naših partnera definiranjem projekata koji im omogućuju rast i povećanje njihovog pristupa EU potporama i drugim oblicima financiranja.

Vizija

Naša vizija je biti visoko prepoznatljiv poslovni partner u kreiranju uspješnih poslovnih rezultata kojima ćemo ostvariti zajedničke ciljeve naših klijenata, partnera i zaposlenika putem pružanja individualnih, kvalitetnih, profesionalnih i učinkovitih usluga savjetovanja.

Naše vrijednosti

Pannonia Consulting želi biti lider u sveobuhvatnim konzultantskim uslugama, stvarajući profesionalni brand na tržištu, temeljem sljedećih načela:

  • Otvorena i bliska suradnja s našim klijentima koja podrazumijeva učinkovitu i pravovremenu komunikaciju. Suradnja u kojoj smo pouzdan, pošten i iskren partner.
  • Stvaranje realnih i ostvarivih poslovna rješenja uzimajući u obzir specifičnosti različitih segmenata poslovanja naših klijenata. Osiguravanje kvalitete na svim razinama, te dosljednosti u kvaliteti, uz poštivanje principa value for money.
  • Ulaganje u vlastitu kvalitetu, usvajanje noviteta i fleksibilan pristup promjenama u poslovnom svijetu.

Vjerujemo kako je ključ vrhunskog poslovnog savjetovanja u talentiranim profesionalcima. Uz klijente, naši ljudi su naša najveća vrijednost.