Osigurali smo našim klijentima 22 milijuna kn bespovratnih sredstava u prva tri mjeseca 2021. godine

Pannonia Consulting je u prva tri mjeseca 2021. godine za svoje klijente i partnere osigurala preko 22 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz različitih Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Kvalitetna podrška sastoji se od sustavnog pristupa istraživanju tržišta te ekspertnog poznavanja i prepoznavanja poslovnih prilika, organizacijskih procesa i strateških okvira izvora financiranja. U prethodnom razdoblju, našim je klijentima pružena usluga savjetovanja u cilju ostvarenja rasta poslovanja, osnaživanja njihova položaja na tržištu i realiziranja višeg stupnja međusektorske prepoznatljivosti, odnosno povećanja apsorpcije financijskih sredstava iz europskih izvora koji su, kako se pokazalo, bili ključni za uspješan razvoj poslovnog okruženja i mogućnosti daljnje prijave na nacionalne i europske izvore financiranja.

Osim toga, našim smo klijentima i partnerima omogućili uslugu kontinuiranog praćenja objave natječaja za podnošenje projektnih prijava, te smo bili uz njih tijekom cjelokupnog procesa upravljanja projektnim idejama i, posljedično, projektnim prijedlogom. Jednako tako, pružili smo usluge osmišljavanja, pisanja, prijave i provedbe projektnih ideja, te smo aktivno sudjelovali u procesima izrade projektne dokumentacije, praćenja izvršavanja ugovornih obveza i izvještavanja prema posredničkim tijelima. Istovremeno, ponosni smo što se značajan udio našeg rada odnosi na klijente koji do sada nisu imali iskustva u podnošenju projektnih prijava i povlačenju sredstava iz europskih fondova.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo našim projektima u mogućnosti poboljšati položaj i kvalitetu života socijalno osjetljivih i ugroženih skupina kroz osigurana financijska sredstva koja će našim klijentima omogućiti napredak u daljnjem radu i zadovoljiti njihove specifične potrebe.

Ukoliko su i Vama potrebne usluge poslovnog savjetovanja kako bi ostvarili Vaše ideje za jačanje zajednice i poslovanja javite nam se s povjerenjem na e-mail: info@pannonia-consulting.hr.