Dvije uspješne godine su iza nas!!!

Pannonia consulting d.o.o. osnovana je u listopadu 2017. godine, kao tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području povlačenja sredstava iz EU fondova i nacionalnih fondova, a naše poslovanje pokriva cijeli projektni ciklus povezan s EU financiranjem: od početne projektne ideje, podnošenja prijave, provedbe projekta do stručnog i sveobuhvatnog vrednovanja projekta.

U dvije godine postojanja, Pannonia consulting bilježi velike uspjehe u poslovanju i kontinuirani rast, što dokazuje podatak da je od listopada 2017. do listopada 2019. tvrtka radila na 40 projekata, a dosadašnji dobiveni rezultati pokazuju stopostotnu uspješnost naših prijavitelja. Naši klijenti su u nama prepoznali potencijalnog realizatora njihovih ideja, a mi smo im kroz odobrene projekte do sada osigurali preko 31 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova ili nacionalnih programa, što smatramo velikim rezultatom za tako mladu tvrtku koja postoji tek 2 godine. Kroz 40 napisanih i/ili provedenih projekata stekli smo nova znanja i vještine, ojačali postojeće i stekli iskustvo koje nam pomaže u daljnjem radu. Svjesni kako EU nudi brojne prilike za sufinanciranje projekata, kroz pripremu, prijavu i provedbu projekata ostvarili smo suradnju s velikim brojem poduzetnika, općinama, kao i s organizacijama civilnog društva te vjerujemo da će se ta suradnja nastaviti razvijati, kao i da će dovesti do novih suradnji s novim klijentima. Organizacijska struktura poduzeća broji mlade stručnjake iz različitih sektora u svrhu pružanja cjelovite usluge svojim klijentima pokrivajući sve aspekte modernog poslovanja, prilagođenog potrebama suvremenog tržišta  te kroz cjelovitu sinergiju stvaramo rezultate i nove mogućnosti za zajednički rast i razvoj.

Svjesni smo činjenice da je za uspjeh tvrtke presudan, ne samo dobar poslovni plan, projekti i ideje koje donose prihode, nego i odnos poslodavca prema zaposlenicima, kao i zadovoljstvo zaposlenika, što rezultira većom produktivnošću. Prema klijentima razvijamo personalizirani pristup i potpuno smo orijentirani ka njihovim željama i potrebama. I ono što je važno, nikada ne preuzimamo posao koji ne možemo kvalitetno i odraditi, o čemu svjedoči 100% prolaznost naših projektnih suradnji.

Zahvaljujemo svim našim klijentima, suradnicima i partnerima na povjerenju koje nam ukazujete i radujemo se budućim poslovnim suradnjama i uspjesima.