Četvrti transnacionalni sastanak

Pučko otvoreno učilište AMC Nova Gradiška provodi projekt “Razvoj inovativnih metoda učenja korištenja pametnih tahografa u svrhu jačanja procesa digitalizacije i dekarbonizacije prometa”,  koji je financiran u sklopu Erasmus+ Programa 2021-2027 /KA 2. Partneri projekta su Pannonia Consulting d.o.o. iz Zagreba i Prometni Center Blisk d.o.o. iz Ljubljane, Slovenija.

U sklopu projekta održan je četvrti i posljednji transnacionalni sastanak. Domaćin sastanka je bio nositelj projekta, te predstavnici partnera Prometni center Blisk, ispred kojeg su sudjelovala 2 djelatnika i predstavnici partnera Pannonie Consulting, također 2 djelatnika.

Sastanak je bio posvećen analizi povratnih informacija sa dosad održanih testnih treninga za pripadnike ciljnih skupina i treninga za trenere, te pregledali finalni rezultati projekta. Sastanak je imao radnu dimenziju, a ujedno poslužiti kao mjesto razmjene dobre prakse i jačanja organizacija uključenih u provedbu projekta. 

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, te se provodi u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 2: Mala partnerstva.